Proces

Selvom it-sikkerhed er komplekst, skal det være enkelt at blive D-mærket. Derfor har vi skabt en proces, der tager udgangspunkt i den situation, du og din virksomhed står i. Det hele starter med en række grundlæggende spørgsmål, der bestemmer de kriterier, din virksomhed skal leve op til.

Evaluér, eksekvér, effekt

D-mærkets proces er designet til at være så effektiv som mulig, så det bliver så nemt som muligt at gennemføre og opnå værdi – uanset din type af virksomhed. Den består af fire trin, der er strømlinet, så de tager højde for din tid og ressourcer, og fører dig fra den indledende evaluering til den endelige certificering.

 1. Start med selvevalueringen

  Den gratis selvevaluering af din eksisterende dataanvendelse og it-sikkerhed er det første skridt på vejen til at blive D-mærket. Her måles din besvarelse mod D-mærkets standarder for din type af virksomhed, så du opnår en rapport med konkrete anvisninger, der hjælper dig videre i processen hen imod en mulig tildeling.

 2. Indsend din ansøgning

  Når du har besvaret spørgsmålene i selvevalueringen, er du klar til at indsende din ansøgning om at blive D-mærket. Her har du brug for at kunne indsende dokumentation, der viser, hvordan din virksomhed lever op til de relevante krav og kriterier, der gælder for jer. Det er først i dette trin, at I vil blive opkrævet betaling.

 3. Tilsyn og kontrol

  Når du har indsendt ansøgningen, vil én af D-mærkets eksperter starte arbejdet med tilsyn og kontrol. Her vil I som virksomhed kunne opleve at få yderligere spørgsmål om jeres dokumentation for, hvordan I lever op til netop jeres kriterier.

 4. Tildeling af D-mærket

  Når jeres ansøgning og dokumentation er gennemgået og godkendt, vil I som virksomhed modtage jeres velfortjente D-mærke - et symbol, der skaber tillid og viser jeres ansvarlighed og forpligtelse på sikkerhed overfor både kunder, kolleger og samfund.

Tag kontrollen over din it-sikkerhed i dag

Virksomhedsgrupper

Alle kan blive udsat for brud på it-sikkerheden, og derfor er D-mærket selvfølgelig også relevant for alle typer af virksomheder.